IOTA certificeringskursus

for praktiserende speciallæger og andre interesserede gynækologer

Fredag den 15. marts 2019 Kl 8:00-13:00

Sted: Rigshospitalet Auditorium 1, Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
Underviser: Professor Lil Valentin, MD, PhD, FRCOG
Kurset er godkendt af DFKO til en halv dags refusion fra FAPS udd. fond

Klik på linket nedenfor for yderligere information og tilmelding…

Read More

DSOG's Efterårsmøde 2018

Så er programmet for DSOG’s Efterårsmøde, 9.-10. november 2018, på plads og tilmeldingen er åben. Overskriften for fredagens program er “Patienten er kritisk inficeret - hvordan har lægen det?”. FYGO arrangerer lørdagens program med temaet “Kønsidentitet og seksualitet - mødet med Sundhedsvæsenet”. Læs det fulde program og tilmeld dig her

Read More

HNPCC Symposium

11. oktober 2018, kl. 9.30 til 15.30

Auditorium 1, Forsknings- og Undervisningsbygningen
Hvidovre Hospital

Vi vil gerne invitere dig og dine kollegaer til det årlige HNPCC symposium. Symposiet er udformet med henblik på at styrke det nationale samarbejde, udbrede og dele viden, samt etablere multidisciplinære forskningsgrupper indenfor arvelig tarmkræft (HNPCC). På symposiet vil du blive informeret om ny viden indenfor forskningen, og der bliver diskuteret kliniske retningslinjer og nye projekter og tiltag indenfor HNPCC området. I år er temaet Cancer Prevention and Targeted Surveillance.

Read More

Ordinær generalforsamling i Gynækologklubbens efteruddannelse

Der indkaldes til ordinær generalforsamling i Gynækologklubbens efteruddannelse.

Generalforsamlingen finder sted lørdag den 21. april 2018, klokken 9.00. Klarskovgård, Korsør.

Forslag fra medlemmerne, som ønskes optaget på den ordinære generalforsamlings dagsorden skal være bestyrelsen i hænde senest 2 uger før generalforsamlingen.

Klik på linket herunder for at læse dagsorden...

Read More

Lægemiddelstyrelsen: Mulig risiko for leverskader ved medicinsk behandling af fibromer

Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) har igangsat en ekstra undersøgelse af lægemidlet Esmya (ulipristal) og risikoen for udvikling af alvorlige leverskader.

Esmya (ulipristal) bruges til behandling af moderate til svære symptomer på fibromer i livmoderen hos kvinder i den fertile alder. Behandlingen foretages kun hos speciallæger i gynækologi.

Læs hele nyheden fra Lægemiddelstyrelsen herunder...

Read More

Nordic PCOS Awareness Campaign

Vi er I gang med “Nordic PCOS Awareness Campaign” via vores ”Nordic PCOS Network” - en del af ”International PCOS Awareness Alliance”.

Vores sigte er øget fokus på korrekt diagnose og håndtering af PCOS samt udvikling af nordiske og internationale guidelines på området. For at have korrekt fokus i denne proces er første skridt i vores arbejde at afdække viden om PCOS blandt sundhedsprofessionelle.

Nærværende spørgeskema er en del af et større projekt ledet af professor Helena Teede, Australien. Spørgeskemaet er anonymt, er udelukkende forskningsbaseret og helt uden kommercielle interesser. Det tager ca. 10 minutter at udfylde spørgeskemaet, som indeholder 21 spørgsmål. For at sikre ens forståelse af spørgeskemaet de nordiske lande imellem har vi valgt at bibeholde spørgeskemaet på engelsk.

Vi håber du vil deltage og dermed bidrage til bedre diagnostik og behandling af PCOS.

Spørgeskemaet åbnes ved at klikke på følgende link.

Klik herunder for at læse hele nyheden

Read More