Velkommen til DFKO's nye hjemmeside

Da bestyrelsen i 2016 bad mig om at være ansvarlig for DFKO's hjemmeside stod det ret hurtigt klart, at der var behov for en ny hjemmeside bygget fra bunden med en simpel og overskuelig struktur. Den gamle hjemmeside var i min optik ret uoverskuelig i menustrukturen og relativt besværlig at redigere og holde opdateret. Det samme gjorde sig i 2012 gældende for DSOG's hjemmeside, som jeg sidenhen redesignede og fortsat den dag i dag er ansvarlig for.

Derfor vedtog generalforsamlingen i 2017 at arbejdet med den nye hjemmeside kunne påbegyndes. Med 'enkelthed og overblik' som de bærende idéer har jeg redesignet hjemmesiden i et nyt friskt design holdt i blå-hvide nuancer. De største ændringer for de besøgende på hjemmesiden er, at alle nyheder nu er samlet på en fælles nyhedsforside fremfor de spredte nyhedssektioner på den gamle hjemmeside. Desuden er kalender-funktionen gjort mere anvendelig.

Den nye hjemmeside er meget bevidst gjort simpel og overskuelig. Det betyder også, at I som medlemmer skal vænne jer til den nye side - ikke mindst, hvor man finder hvad. Mit håber er dog, at den proces qua enkelheden i sidens struktur bliver så smertefri som muligt.

Sideløbende er jeg i samarbejde med bestyrelsen ansvarlig for DFKO's facebook profil, hvor bl.a. formanden løbende poster nyheder af relevans for medlemmer, patienter og sundhedspolitiske aktører. Tilstedeværelse på de sociale medier er i dag nødvendig, hvis man vil påvirke den sundhedspolitiske agenda.

Jeg har udformet en vejledning til den nye hjemmeside - ikke mindst til delen med det nye diskussionsforum. Læs denne her.

Kontakt mig endelig ved idéer til ændringer eller konstruktiv kritik.

Søren Lunde
Webredaktør, DFKO

Afdelingslæge
Aalborg Universitetshospital

s.lunde@dadlnet.dk