Hormonel ubalance

...Synes at være det nyeste credo blandt kvinder med knas i livet.

Således anføres det, at traditionelle menopauseproblemer, og alt fra træthed og stress over vrøvl med fertiliteten til overvægt og depression, skyldes "hormonel ubalance", og kan behandles. De sociale medier bugner af hjemmesider, der tilhører såkaldte hormonterapeuter. 

Men PAS PÅ DFKO advarer: Sæt dig som patient ind i, hvad du gør ?

Udokumenteret og risikabel hormonterapi med de såkaldte "bioidentiske præparater" boomer, og for få behandles med de godkendte stoffer.

Videnskabsjournalist på Weekendavisen, Lone Frank har gravet i emnet. Louise Schierbeck, der forsker i hormonbehandling ved Rigshospitalet udtaler bla: "Den samlede viden på området peger på, at langt de fleste kvinder øger deres livskvalitet og sænker deres sygdomsrisiko ved at tage hormoner omkring menopausen".

Læs artiklen her